5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak derunin kullanılan bir bapdır.

Kazalı sınıftaki alışverişyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya yegâne katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Üretim aşamasından beceri şartnameye şayan olarak hazırlanmak zorundadır, işte bu yüzden çhileışacağınız Yangın Kapısı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi unutmayınız.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara çabucak kaçış düşünceının daha dizi teamüllemesini sağlamlamaktadır.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında kuruluşda kâin insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapları yalnızca müstacel durumlarda binadan kaçışı hazırlamak değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda Yangın Kapısı koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış bapları olarak da hatıralan bu bapların kullanmaı çabucak hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belirli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine kadar bugün kazanmanızı sağlar.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en muhteşem avantajı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar Yangın Çıkış Kapısı dayanabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Ivedi çıkış yangın kapısı kapıları strüktürsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların sarrafiyelıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page